Benauwde overwinning voor KOAG bij Weidevogels (17-18)

« Terug naar het overzicht04 december 2017-Cores Snoey

Gelegenheidsaanvoerder Arjan Smit scoorde 5 minuten voor tijd een strafworp en besliste daarmee de wedstrijd in het voordeel van KOAG. In de 5 spannende minuten die daarop volgde wisten beide ploegen niet meer te scoren en gingen de twee punten met hakken over de sloot mee naar Krimpen.

KOAG opende sterk en stond na 10 minuten op een 1-4 voorsprong in Bleiswijk. Met twee goals liet Emma Scherstra meteen zien dat haar vizier op scherp stond. Uiteindelijk zou ze topscoorder worden met 5 doelpunten.

Weidevogels bleek specialist in het terugknokken. KOAG stond nagenoeg heel de wedstrijd op voorsprong waarvan een aantal keer met meer met drie doelpunten of meer. Na een 8-8 gelijke stand in de 21e minuut was het KOAG dat toch met een 8-10 voorsprong ging rusten.

Ook de fase na rust was voor KOAG, maar van 9-13 kwam Weidevogels weer naar 14-14. Op 15-15 leek KOAG door 2 goals van Emma Scherstra weer een gaatje te slaan naar 15-17. Maar weer gaf Weidevogels zich niet gewonnen. Wellicht nog vervelender dan het verlies van de punten waren de blessures die Weidevogels aan de wedstrijd overhield.

KOAG speelt volgende week zaterdag thuis om 19.40 tegen Nexes.

Onze adverteerders: