Valentijnsdiner (voor C t/m F)

« Terug naar het overzicht27 januari 2018-Lotte Scherstra

Heerlijk eten, grappige spelletjes en wie weet een liefdesbrief of een rode roos hier en daar: Het Valentijnsdiner is de avond die je niet mag missen! Op vrijdag 16 februari zijn alle kinderen uit de C t/m F uitgenodigd om mee te eten en er een gezellige avond van te maken.

Wat verwachten we van jullie? Om het diner zo compleet mogelijk te maken willen we vragen of jullie zelf aan de slag willen gaan in de keuken. Als dit je leuk lijkt kun je je opgeven via een mail naar activiteitencommissiekoag@gmail.com. Vermeld hierin je naam en twee gerechten die je graag zou willen maken. Zorg ervoor dat het gemakkelijk mee te nemen is en dat je het van te voren kunt bereiden. Wij zullen zorgen voor een prachtig gedekte tafel en een toetje!

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 februari. Als alle aanmeldingen binnen zijn, laten wij iedereen weten welk gerecht van de door jou doorgegeven gerechten je mee moet nemen en voor hoeveel personen. Zo zorgen we ervoor dat we geen dubbele gerechten krijgen.

Het diner zal om 18:00 uur beginnen en rond 20:00 uur afgelopen zijn. Voor vragen kun je altijd bellen naar 0681156717 (Lotte Scherstra).

Wij hebben er nu al zin in! Tot 16 februari!

De Activiteitencommissie

Onze adverteerders: