Kampioenswedstrijd KOAG B1

« Terug naar het overzicht09 februari 2018-Tom Louwes

Aanstaande zaterdag speelt B1 haar kampioenswedstrijd tegen Vitesse. Met nog 3 wedstrijden te gaan is de voorsprong van 6 punten op de nummers 2 nu al groot genoeg voor promotie naar de hoofdklasse. In theorie kan alleen PKC B2 onze B1 nog voorbij in de strijd om het kampioenschap en daarme een ticket voor het NK. Het is aan de jonge B-aspiranten van KOAG om aanstaande zaterdag aan alle onzekerheid een einde te maken en zich te kronen tot kampioen van klasse 1G.

 

Tegenstander Vitesse werd van tevoren gezien als 1 van de concurrenten en bleek in de uitwedstrijd al een sterke tegenstander. Toen was KOAG, na een spannende slotfase, de winnaar(10-11). Zij zullen erop gebrand zijn dit keer wel te winnen.

 

De B1 mag tot nu toe terugkijken op een mooi zaalseizoen, waarin de ploeg heeft laten zien dat efficiëntie en spelplezier prima samengaan. Uiteraard zal dit aanstaande zaterdag wederom te bewonderen zijn; een echte aanrader dus.

 

De wedstrijd zal om 17:30 uur beginnen. Het zou leuk zijn als de tribunes goed gevuld zijn, dus komt u allen de B1 steunen! Tot zaterdag!

 

Onze adverteerders: