Zaterdag topdag bij KOAG !

« Terug naar het overzicht14 februari 2018-Cees-Jan Kwakernaak

 

 

Zaterdag 17 februari as kent mooie en bloedstollende affiches.

U kunt om 12.00 uur in de enige echte Korfbal League bus stappen (mits tijdig gereserveerd!). KOAG A1 zal in Pijnacker haar koppositie verdedigen tegen Avanti. Minimaal een punt is nodig om Avanti voor te blijven, bij winst kan KOAG A1 zaalkampioen worden.

KOAG B4 is al de meer dan terechte kampioen en speelt zaterdag haar laatste thuiswedstrijd in de zaal. Aanvang van deze “uitzwaaiwedstrijd” is 14.35 uur, na afloop volgt de huldiging in de kantine.

En na KOAG 3 en de schnitzel (vergeet je niet tijdig op te geven bij de clubhuiscommissie!) nodigen wij u allemaal uit om zowel KOAG 1 als 2 naar een overwinning te supporteren. Beide ploegen spelen tegen WION, een lastige tegenstander die bezig is aan een fraaie serie. Kom dus allemaal naar de KWC hal om KOAG dat extra zetje in de rug te geven om de punten in Krimpen te houden.

Ook leuk te melden; team van de week bij KOAG 1 is ons KOAG G-team en vanaf 17.30 uur zal de burgemeester van Krimpen aan den IJssel Martijn Vroom met onze wethouder van sportzaken Arnold de Leeuw, met KOAG komen kennismaken. Wij zullen B&W ontvangen met een KOAG diner in de kantine. En uiteraard een sfeervol avondje KOAG laten meemaken vanaf de tribune in de KWC hal.

Laten we er met z’n allen een mooie en sportieve dag van maken!

 

Onze adverteerders: