Openingsdag: Henk & Roel Plein

« Terug naar het overzicht15 april 2018-Cores Snoey

De openingsdag afgelopen zaterdag, 14 april, is een succes geworden.

Het schitterende weer, maar met name de grote groep aanwezige leden, oudleden, niet-leden, familie en buren hebben het tot een gezellige dag gemaakt.

Vele leuke activiteiten waren er te doen, waarvan een impressie terug te zien is op onze facebooksite.

Als hoogtepunt mogen we toch wel de 'officiële' onthulling noemen.

Naast de grote groep vrijwilligers, die onze vereniging draaiend houden, zijn er twee heren die hierbij een nadrukkelijke, betrokken en vooral geweldige rol spelen. Jaar in, jaar uit zetten gebroeders Henk en Roel 't Hart zich al in voor de vereniging. Onderhoud van velden, maken van allerhande gereedschappen, materialen, het indelen en betimmeren van het materiaalhok, ze kunnen en verzorgen praktisch alles. 

Met name tijdens de gehele verhuizing naar onze nieuwe locatie en tijdens de aanleg van de nieuwe velden zijn Henk en Roel altijd zeer betrokken.

Als dank en symbool voor hun enorme toewijding en inspanning, die er nog altijd is, is er afgelopen zaterdag ons plein voor het clubhuis, bij de velden, omgetoverd tot het Henk & Roel Plein.

Vanaf deze plek willen wij Henk & Roel, maar zeker alle vrijwilligers die ieder hun bijdragen leveren, van harte bedanken voor de grote inzet!

 

Het bestuur van ckv KOAG

Onze adverteerders: