• Jeu de Boules Herfsttoernooi

 • Jeu de Boulestoernooi – donderdag 16 oktober

  Ook bij de Jeu de Boulers is de draad van het normale leven weer opgepakt. Na 2 jaar werd om 10.00 uur het begin van het eerste toernooi na de corona door Ewoud ingefloten. Het zou een mini-toernooi van van 3  wedstrijden worden. Voor het eerst maakten vele nieuwe leden kennis met de eerste activiteit van de Jeu de Boulers. 10 koppels bonden de strijd aan; om 11.45 uur werd het toernooi afgesloten.

  Daarna volgde de trip naar “De Crimpenaar” voor de prijsuitreiking en een gezamenlijke lunch.

  Nadat een aantal niet-spelenden zich hadden aangesloten, zette een gezelschap van 28 personen zich aan de dis, toch in een emotioneel sfeertje zo na de corona.

  Dan de prijsuitreiking. Marian had gezorgd voor originele cadeaus en prachtige herfstboeketten. Wedstrijdleider Ewoud ging over tot het uitreiken van de prijzen.

  De 3 beste koppels hadden al hun wedstrijden gewonnen, zodat het puntensaldo de beslissing moest brengen. Het koppel dat de prijs won, had al in de eerste ronde het sterke koppel Joop/Luuk verpletterend met 13-3 verslagen. In bloedvorm. Dit koppel JANNIE/WIM stoomde door naar de eerste prijs. De tweede prijs ging naar het koppel ADRIE/INEKE; de derde prijs was voor het koppel EWOUD/LIEN.

  Met een dankwoord aan de organisatoren Marian en Ewoud werd een leuke JDB-dag afgesloten.