• Ben jij diegene die KOAG drijvende houdt?

  KOAG is een vereniging geen bedrijf, we moeten het doen voor elkaar en met elkaar. Daarom is uw inzet als vrijwilliger zo ontzettend belangrijk.

  KOAG is doorlopend op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor de club. Er is altijd iets te doen: training geven, wedstrijden fluiten, de bar bedienen, de socials up-to-date houden, meedenken over beleidszaken, noem het maar op, overal zijn vrijwilligers voor nodig.

  Wil je iets doen voor je club, laat dit dan weten door te reageren op een van de vacatures of stuur een mail naar info@ckvkoag.nl

 • Leden MediaTeam (3 - 4 personen)

  KOAG maakt gebruik van diverse media om te communiceren. Zo hebben we een eigen website, een facebookaccount, een Instagram account, een YouTube kanaal en zijn we zichtbaar op TikTok. Om deze socials te voorzien van leuke en nuttige informatie zoeken we leden die het mediateam versterken. Ben jij degene die dag en nacht met social media bezig is en vind je het leuk om dingen te posten? Doe het dan ook voor KOAG en zorg dat we goed zichtbaar zijn en blijven. Leuke acties verzinnen, nieuwtjes plaatsen, een leuke video opnemen samen met het MediaTeam ben jij hiervoor verantwoordelijk. We zoeken meerdere mensen, dus meld je gerust samen aan voor deze functie.

  Meer informatie of aanmelden via: media@ckvkoag.nl 

 • Barvrijwilligers (1 - 10 personen)

  Geenvereniging zonder een kantine. Een geopende bar is niet alleen gezellig maar ook strikt noodzakelijk. De omzet van het clubhuis is van groot belang om de club draaiende te houden. Naast de gebruikelijke barbezetting middels de verplichte bardiensten zijn we op zoek naar leden (of ouders) die af en toe extra willen bijspringen achter de bar. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, feestjes of belangrijke wedstrijden. Vindt jij het leuk om achter de bar te staan? Geef je dan op als barvrijwilliger! Als Barvrijwilliger ben je geen lid van de Clubhuiscommissie, je hoeft dus geen vergaderingen bij te wonen, je bent niet verantwoordelijk voor het beleid van het clubhuis, je springt gewoon extra bij wanneer dat nodig is (uiteraard wanneer het jouw uitkomt).

  Meer informatie of aanmelden via: clubhuis@ckvkoag.nl 

 • Algemeen Bestuurslid (1 - 2 personen)

  Het bestuur van KOAG is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging. Als bestuurslid kan je over de waan van de dag kijken en probeer je de zaken in het grote geheel te zien. Daarnaast denkt het bestuur na over de toekomst en maken we plannen om de vereniging sterk te houden en richting te geven voor de komende jaren. Ieder bestuurslid is contactpersoon voor een of meerdere commissies. Middels een maandelijkse vergadering houden de bestuursleden elkaar op de hoogte van de gang van zaken binnen de commissies en discussiëren we over het te voeren beleid.  

  Meer informatie of aanmelden via: bestuur@ckvkoag.nl

 • Vrijwilligers Coördinator (1 - 2 personen)

  Gelukkig hebben we binnen KOAG een heleboel vrijwilligers. De een doet veel de ander doet af en toe wat voor de vereniging. Om alle vrijwilligerstaken goed in beeld te brengen, alle vrijwilligers een luisterend oor te bieden en om nieuwe vrijwilligers te werven zijn we op zoek naar een vrijwilligers coördinator. Ben jij diegene die gemakkelijk contacten legt en onderhoud, die linken kan leggen en mensen kan enthousiasmeren? Dan zoeken wij jou!

  Meer informatie of aanmelden via info@ckvkoag.nl

 • Teambegeleider Selectie (1 persoon)

  Als teambegeleider ben jij de op zaterdag de rechterhand van de hoofdcoach. Jij zorgt ervoor dat de coach & selectie zich op korfbal kunnen richten. Voor deze rol is niet perse korfbal ervaring nodig, wel affiniteit met sport en gemotiveerde sporters.


  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Video specialist Selectie (1 - 2 personen)

  De taken bestaan uit het op zondag Taggen van de video van de wedstrijd van het 1e zodat de hoofdcoach zijn analyse kan doen, op zaterdag (optioneel) mee met het team om te filmen en aanwezig zijn bij de besprekingen. Voor deze rol is handigheid met computer en software nodig. Deze rol kan ook door meerdere personen in roulatie ingevuld worden.

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Verzorger Selectie (1 persoon)

  De spelers en speelsters verzorgen voor en tijdens de wedstrijden & trainingen (sportmassage, intapen, behandeling van kleine blessures).

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Teambegeleider (1 voor elk team)

  Als teambegeleider ondersteun je het team van de zoon of dochter met diverse randzaken rondom de competitie. Op deze manier kan de trainer / coach zich richten op het korfballen. Denk hierbij aan vragen van andere ouders, aankondigen van extra activiteiten, communicatie met de club en als je het leuk vind bijvoorbeeld het plaatsen van wedstrijdverslagen en foto’s op de teampagina van de website www.ckvkoag.nl

  Meer informatie of aanmelden via: jtc@ckvkoag.nl

 • Trainers / assistent trainers op wekelijkse basis (1 – 10 personen)

  Het korfbalspel daar draait het om. Om alle teams ieder jaar weer van een goede trainer te voorzien blijkt steeds weer een uitdaging te zijn. Daarom zijn we doorlopend opzoek naar trainers of assistent trainers. Lijkt jou het leuk om ook een team te trainen, mee te helpen of alleen te coachen? Geef je dan op! Samen met de TC bekijken we bij welk team jij het beste tot je recht komt.  

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Trainers / assistent trainers voor losse Clincs (1 – 10 personen)

  Lukt het jou niet om wekelijks op het veld te staan om training te geven maar wil je wel iets doen voor je club? Geef je dan op als trainer voor de Clinics. Volgend seizoen willen we gaan starten met het geven van Clinics. Eens in de paar weken worden er dan speciale trainingen gegeven (bv schottraining). Op deze manier kan je op een flexibele manier toch jouw korfbalkennis overbrengen op onze jeugdteams.

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Leden Sponsorcommissie (1 - 3 personen)

  De contributie die de leden betalen is maar deels toereikend om alle uitgaven te betalen. Daarom is KOAG afhankelijk van sponsoren. Ben jij dat commerciële  talent die niet bang is om je netwerk te vragen om KOAG te ondersteunen? dan zijn wij hard op zoek naar jou!. Als lid van de sponsorcommissie maak je plannen en verzin je leuke acties om nieuwe sponsors en geld binnen te halen.

  Meer informatie of aanmelden via: bestuur@ckvkoag.nl

 • Omroeper (1 – 2 personen)

  Voor de zaal wedstrijden van de KOAG selectie zoeken we een omroeper die voor de wedstrijd de spelers, het team van de week en de tegenstanders aankondigt. Ben jij een geboren spreker en vindt je het leuk om de wedstrijden aan elkaar te praten, geef je dan op.

  Meer informatie of aanmelden via: info@ckvkoag.nl

 • DJ – Feestmaker (1 – 2 personen)

  Geen feest zonder muziek. Komend jaar staan er weer heel wat feestjes op de agenda van KOAG dus zoeken we een echte gangmaker die de tent op zijn kop gaat zetten. We beschikken over diverse apparatuur dus dat moet goedkomen. Ook leuk om dit gezamenlijk op te pakken!

  Meer informatie of aanmelden via: info@ckvkoag.nl

 • Scheidrechters – intern en extern (nooit genoeg!!)

  Iedere wedstrijd verdiend een goede scheidrechter. Met zoveel teams die meedoen met de competitie betekend dit ook dat er iedere week veel wedstrijden gefloten moeten worden.

  Zou jij een extra wedstrijd willen fluiten laat het dan weten, aan scheidsrechters hebben we nooit genoeg. Naast de wedstrijden die er bij KOAG gefloten worden moeten we ook aan onze verplichting doen om buiten KOAG diverse wedstrijden te fluiten. Doen we dit niet dan volgt er een boete!! Niet alleen financieel maar ook worden er punten in mindering gebracht bij de teams die in het wedstrijd korfbal spelen!!

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

 • Tijdwaarnemer – schotklokbediener – juryvoorzitter schotklok (10-15 personen)

  Ben jij vingervlug? Dan is de jurytafel iets voor jou! De zaalwedstrijden van KOAG 1 en de A1 worden gespeeld met een schotklok. Voor iedere wedstrijd die thuis wordt gespeeld hebben we een Juryvoorzitter, een tijdwaarnemer en een schotklokbediener nodig. Vele handen maken licht werk! En je hebt de best plek in de zaal!

  Meer informatie of aanmelden via: korfbal@ckvkoag.nl

   

   

 • Open sollicitatie

  Staan er geen vacatures bij die jou op het lijf geschreven zijn of heb je een idee wat je graag binnen KOAG zou willen aanpakken? Laat het dan weten. Samen kijken we of je idee haalbaar en uitvoerbaar is zodat ook jij lekker aan de slag kan binnen de leukste vereniging van Krimpen aan den IJssel.

  Meer informatie of aanmelden via: info@ckvkoag.nl

 • Reageer gemakkelijk via dit formulier