17 november - Programma

13 november 2018, 10:48

17 november sinterklaasdrukte in Krimpen, kom als het kan met de fiets naar KOAG!

Aanstaande zaterdag (17 november) komt om 13:00 Sinterklaas weer aan in Krimpen aan den IJssel en geeft 2 voorstellingen in de aula van Krimpenerwaard College (de laatste voorstelling start om 15:45). Dit betekent voor ons drukte op de parkeerplaats. Kom als het even kan met de fiets naar het clubhuis.

De volgende thuiswedstrijden kunnen (parkeer)hinder ondervinden:

 12:00 KOAG D2 - Synergo D4 

13:00 KOAG C2 - AKV Vriendenschaar C2 

14:15 KOAG B3 - Rood Wit Albrandswaard - RWA B2 

15:30 KOAG S2 - Ckv Albatros S2 

17:00 KOAG S1 - Ckv Albatros S1

Bericht van Gemeente Krimpen aan den IJssel:

Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Krimpen aan den IJssel. Op zaterdag 17 november varen zij met de stoomboot naar de haven bij Ross Lovell, Korenmolen 1. Kom jij samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar de haven? En zing je dan weer uit volle borst mee met de Sinterklaasliedjes?

Aankomst in haven Ross Lovell Vanaf 12.30 uur begint het programma in de haven. Om even voor 13.00 uur gaan we heel hard Sinterklaasliedjes zingen, zodat Sinterklaas en de pieten ons kunnen horen en zich welkom voelen in Krimpen. Om 13.00 uur komt het gezelschap met de stoomboot aan in de haven bij Ross Lovell. Na het welkomstwoord van burgemeester Martijn Vroom neemt de Sint samen met zijn pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de haven zijn gekomen.

Voorstellingen Na het programma in de haven zijn er ’s middags in de aula van het Krimpenerwaard College twee Sinterklaasvoorstellingen. Inmiddels zijn beide voorstellingen uitverkocht.

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.