22 Maart Finale KOAG Koningschieten

18 maart 2019, 20:32

Hey KOAG Kanjers,

Vrijdag 22 maart is het dan zover. De Finale!

Na weken van oefenen weten we wie zich de ultieme KOAG Koningschieter mag noemen.

De Finaleavond zal er iets anders uitzien dan de afgelopen keren.


# 19.15 uur verzamelen – En dan?

- Alle deelnemers starten Om 19.30 uur. (dus ook B&A) - Om 19.15 uur aanmelden en Teamindeling. - Je speelt totaal 8 rondes van 4 minuten. - Om de 2 rondes wisselen we van spelers, namelijk:

D&C- jeugd spelen 2 rondes, dan B&A-jeugd 2 rondes, dan D&C- jeugd weer 2 rondes, etc totdat iedereen 8 rondes heeft gespeeld. - Per winnende ronde krijg je dubbele koningspunten, deze avond kan

dus nog voor verrassingen zorgen.


# 21:00 uur - Prijsuitreiking:

Om 21.00 uur, Direct na de laatste ronde zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Per leeftijdscategorie een eigen beker en de schuttersbokaal voor de speler met de hoogste score.

Aansluitend worden de lootjes getrokken voor de winnaars van de gesigneerde korfballen. (winnaars van de beker worden uitgesloten voor het winnen van de ballen)

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.