Back to KOAG!

17 april 2019, 16:05

Ben jij afgelopen tien jaar gestopt als spelend lid bij KOAG? Wij nodigen en dagen je graag uit om weer eens een balletje te komen schieten! Geef je nu op!

Het mooie weer is weer aanstaande, de veldschoenen worden weer uit de kast gehaald en we krijgen weer zin om lekker buiten te sporten.

We gaan iets nieuws doen bij KOAG ; 

Iedereen die de afgelopen tien jaar gestopt is als spelend lid in de senioren of junioren dagen we en nodigen we uit om weer is een balletje te komen schieten en een partijtje te komen spelen.

Op de volgende data:

  • Vrijdag 10 mei
  • Vrijdag 24 mei
  • Vrijdag 7 juni
  • Vrijdag 21 juni

We starten deze avonden om 20:00 uur met een warming-up, wat schotoefeningen en we eindigen met een onderling partijtje. 

Natuurlijk gaat na de training de bar open om gezellig met elkaar bij te kletsen onder het genot van een drankje!

Heb jij altijd al is op de nieuwe KOAG-accommodatie willen spelen of op dat verkleinde veld en vind je het leuk om weer is actief te zijn bij je oude kluppie?? 

Meld je aan bij een van onderstaande emailadressen  of stuur een appje, en we hopen zo op een leuke groep oud-KOAG leden die weer is terugkeert op het veld!

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Mark Tissink: marktissink@hotmail.com

Jaap Sweben: jacobsweben@gmail.com 

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.