Bakken & maaltijden

21 december 2019, 20:30

Beste spelers en ouders van spelers Wij als clubhuis-commissie zouden het leuk vinden om weer iedere week zelf gemaakt gebak/ cake oid. te kunnen verkopen in het clubhuis.

We hebben dit 2 seisoenen gedaan en het werd erg leuk ontvangen. Wij willen graag inventariseren wie dat een leuk idee vindt en ons wil helpen om ook eens wat lekkers te bakken. Onze bedoeling is op de dagen dat er veel ploegen thuis spelen, twee soorten gebak/ cake oid. aan te bieden en op de dagen dat er minder ploegen thuis spelen een soort gebak/ cake oid.

Elke zaterdag wanneer het eerste thuis speelt, verzorgt de CHC ook een maaltijd. Tot nu toe was dat al lekkere schnitzel en saté. Op 11 en 18 januari, op 1 februari en op 7 en 28 maart gaat er ook weer een maaltijd verzorgd worden. Daarbij kunnen we ook hulp gebruiken. Dus vind je/vindt u het leuk om te helpen bij de voorbereiding in de middag of tijdens het serveren aan het eind van de middag/begin van de avond, dan horen we het graag!

Dus wie wil ons helpen met bakken of helpen tijdens de maaltijden?

Dat kan via ons mailadres clubhuis@ckvkoag.nl. En natuurlijk kan de datum waarop je/u dat wil doen er gelijk bij.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed en sportief 2020!


Groeten van de clubhuiscommissie

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.