BELANGRIJK BERICHT

27 augustus 2020, 00:00

Updates rondom corona

Beste leden,

De start van het seizoen staat  weer voor de deur met in deze bijzondere en nare 1,5 meter tijd alle gevolgen van dien. Wat mag wel, wat mag niet? Wat kan wel en wat niet?

Hoofdregel blijft “gebruik allemaal je gezonde verstand”. Respecteer de regels die we met elkaar afspreken zodat we hopelijk kunnen blijven sporten, hoe beperkt en anders dit ook zal voelen ten opzichte van “normaal”.

Volgende week zullen we een KOAG protocol met jullie delen, dit communiceren we via de KOAG website en de social media kanalen (Instagram en Facebook). Hou deze dus in de gaten!

 Op dit moment zijn we de (on-)mogelijkheden in kaart aan het brengen van de vrijwel dagelijks aangescherpte richtlijnen van de korfbalbond, het NOC*NSF en de Gemeente Krimpen. Denk aan richtlijnen ten aanzien van het spelen van wedstrijden, rijden, bezoekers op ons complex, gebruik clubhuis, gebruik zaal, toegang toiletten, looproutes etc.  

Voor antwoorden op de veelgestelde vragen, verwijzen we u door naar: knkv.nl/faqcorona.

 Wordt dus vervolgd.

 Bestuur CKV KOAG

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.