Bericht van de TC

17 juni 2019, 17:03

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

In aanloop naar het komend seizoen zijn we hard bezig met de invulling van trainers en coaches voor alle ploegen. Zoals bij alles in onze vereniging zijn we daarbij volledig afhankelijk van vrijwilligers. De beperkte groep beschikbare vrijwilligers heeft ook hun wensen t.a.v. ploegen die ze wel of niet willen trainen / coachen, t.a.v. trainingstijden, etc.. Een lastige puzzel dus, die we op dit moment nog niet opgelost krijgen. 

Bij deze een oproep aan mensen met korfbalkennis en -ervaring: als je tijd kunt vrijmaken voor trainen geven en/of coachen (alleen coachen of alleen 1x trainen geven, zijn we ook blij mee) geef dat dan door aan de TC (Anouk, Ruben, Jesse, Rick) of via korfbal@ckvkoag.nl. 

Wat kunnen ouders/verzorgers van leden doen die zelf geen korfbalkennis en -ervaring hebben?

U zou niet-korfbaltaken over kunnen nemen van leden die uw kind trainen willen geven en/of coachen. Voorbeelden hiervan zijn bardienst, zaalwacht en schoonmaak van het clubhuis. Uw aanbod hiertoe is welkom op korfbal@ckvkoag.nl.

Groet,

De TC

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.