Boodschap aan alle leden

1 april 2020, 14:19

Beste KOAG leden,

Allereerst hopen we dat het in deze bizarre en soms onwerkelijke situatie goed met jullie en jullie familie gaat.

De maatregelen rondom het Corona virus zorgen waarschijnlijk voor hectische tijden bij jullie, zorgen om de eigen gezondheid en die van je naasten, veel binnen blijven, stress en onduidelijkheid bij onze examenkandidaten, opeens de kinderen thuis van school, veel oppas en opvang problemen, hoe gaat het op én met het werk etc.

Ook onze leden die zelf of waarvan de ouders in de zorg werkzaam zijn dan wel in andere beroepen die in de frontlinie staan, langs deze weg ook grote dank voor jullie inzet.

Het is onwerkelijk dat 7 maart de laatste speeldag is gebleken van dit seizoen. Achteraf blijkt dat nog net op tijd door de A2 en de C1 op die dag het kampioenschap is gevierd. En sportief gezien daarbij heel sneu voor onze C1 kids dat ook hun hoogtepunt, het bereiken van het NK niet doorgaat. Maar ook de banen van onze Jeu de Boulers blijven leeg, deze groep leden doet sportief en sociaal gezien ook een grote stap terug deze periode.

Wat een ding wel duidelijk maakt in de maanden, is het plezier wat we beleven van zelf sporten en naar sport kijken. En ook de vele nevenactiviteiten die in deze maanden op de volle KOAG agenda stonden, worden enorm gemist. Naast uiteraard het sociale contact. Tevens zal dit jaar ook het Pinksterkamp voor het eerst sinds mensenheugenis niet doorgaan.

Als bestuur kunnen we in deze fase helaas niet veel meer dan de maatregelen van de overheid opvolgen en de gezondheid bij onze leden voorop blijven stellen. Helaas betekent dit de komende maanden lege velden, lege banen, een lege hal en een leeg clubhuis. Onwerkelijk maar waar.

We hopen oprecht dat de door de overheid genomen maatregelen effect hebben zodat we elkaar hopelijk weer “ergens in de komende maanden” op ons complex kunnen begroeten. Gezien de huidige berichtgeving wordt dat sowieso na 1 juni, maar mocht dat veranderen dan gaan we natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag.

Wij wensen jullie allemaal sterkte de komende periode, houd je aan de richtlijnen van de overheid en houd voldoende afstand van elkaar!

Namens het bestuur van CKV KOAG

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.