Elventoernooi: special edition (B t/m de E) + sportactiviteit (kangoeroes & F)

1 oktober 2020, 20:23

Vrijdag 9 oktober zal eindelijk weer de allereerste activiteit van dit seizoen plaatsvinden: een elventoernooi (special edition). Voor deze activiteit mogen jullie je in 2tallen inschrijven via de mail (activiteitencommissiekoag@gmail.com). Graag opgeven voor 7 oktober!
Voor de E t/m de B zal het toernooi duren van 19:30 tot maximaal 21:00, maar dit is een beetje afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Dus wacht vooral niet & kom als droomduo strijden voor de fan-tas-tische prijs die er zal zijn!
Verder zal er voor de F en de kangoeroes van 18:00-19:00 ook een leuke activiteit georganiseerd worden! Ook hierbij zal er gestreden worden voor een ge-wel-dige prijs!

Let wel op: vanwege corona zal de kantine dicht zijn. Daarnaast moeten de ouders buiten de hekken wachten & moeten de kinderen gelijk na het toernooi naar huis.

Hopelijk tot 9 oktober!!

Liefs,
De activiteitencommissie

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.