G sportdag

17 juni 2019, 17:01

Beste KOAG leden, 

Aanstaande zaterdag, 22 juni, organiseert Synerkri een G sportdag op de velden bij KOAG. Van 12:00 tot 16:00 uur is er van alles te doen!

Deze dag staat in het teken van aangepast sporten. De dag is speciaal georganiseerd voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Maar het programma is zo gemaakt dat het voor iedereen leuk is om aan mee te doen!

Dat we dit bij KOAG organiseren heeft natuurlijk een reden. KOAG is tot nu toe de enige vereniging in Krimpen met een G team, een goed voorbeeld voor de rest dus! 

Om 12:00 uur is er een opening met gezamenlijke warming-up. Deze wordt gegeven door Meet the Marines, dit zijn (oud) mariniers die bootcamps geven. Iedereen mag hier aan mee doen! Jullie zijn hierbij van harte uitgenodigd! 

https://www.youtube.com/watch?v=gtUy9S5E1a4

Om 12:15 uur start de wedstrijd tussen het G team en de selectie van KOAG. Kom ze vooral aanmoedigen! 

Er zijn ook verschillende clinics die dag waar ook KOAG leden aan mee kunnen doen! w

12:45 uur: korfbal clinic van Korfbalstars

13:30 uur: hoopdance van Juul's Hoop Vibes

14:15 uur: bootcamp van Meet the Marines 

Wil je mee doen? Geef je dan op door een mail met je naam te sturen naar sanne@synerkri.nl  

Daarnaast is er ook een soort sportroute langs verschillende verenigingen en een sportplein van Synerkri. Er is voetbal met FC Krimpen, Tennis van TCK er kan worden geschaakt. Hiervoor hoef je je niet op te geven en kan je gewoon aan mee doen! 

Graag tot zaterdag, 

Namens Synerkri, Sanne 

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.