KOAG activiteiten

8 april 2020, 09:19

Beste KOAG leden,

 

We hopen dat het jullie allemaal gegeven de omstandigheden goed gaat en hopelijk iedereen gezond is. Het fraaie weer in combinatie met het binnen zitten, geen school en sport en elkaar zo min mogelijk treffen, dat is lastig en deze situatie zal ook nog wel voorlopig aanhouden. Sterkte allemaal in deze moeilijke tijd, hou je vooral aan de richtlijnen van de overheid en hou afstand.

 

Maar er gebeuren ook mooie dingen. Als bestuur van KOAG informeren wij jullie met gepaste trots over de hieronder genoemde, mooie initiatieven vanuit onze KOAG Activiteitencommissie.

 

  1. Er is voor hulpvragen vanuit KOAG leden uit de risicogroepen een apart mailadres geopend koaghulp@gmail.com
  2. Diverse leden (oa. Arlette, Floor en Ezri) waren bezig met het opzetten van een boodschappen service voor KOAG leden uit de risicogroepen, top! Als bestuur van KOAG zijn we om praktische én veiligheidsredenen met dit KOAG initiatief aangehaakt bij de actie van onze sponsor Jumbo (zie bijlage Jumbo/AH actie). Wilt u ook uw bijdrage leveren? Meld u dan aan bij de actie, zie bijgaande flyer van AH & Jumbo. Hoe meer leden zich aanmelden hoe meer mensen er geholpen kunnen worden!
  3. Er is een “KOAG kletstelefoon” opgezet waarbij het mogelijk is om in deze moeilijke periode even een praatje te maken. Behoefte aan? Mail een berichtje (of laat mailen) naar koaghulp@gmail.com en vergeet niet het telefoonnummer te vermelden. Er zal dan contact worden opgenomen. Geen mailmogelijkheid? Geef dan een van de bestuursleden een belletje en wij brengen u alsnog in contact.
  4. Stach heeft het voortouw genomen voor het opzetten van een wekelijkse KOAG challenge. Super leuk om al die leuke filmpjes en foto’s op het KOAG account te delen met elkaar. Als er ideeën zijn over thema’s, laat het Stach weten! Bij deze zijn alle ouders en verzorgers van minderjarige leden geïnformeerd over deze leuke activiteit op het KOAG Instagram.
  5. Donderdagavond 9 april as is er tussen 19.00 en 20.00 uur bij ons clubhuis een KOAG uitleen georganiseerd; het is mogelijk om tijdelijk een paal (plus mand en voet) te lenen. Onder voor iedereen te begrijpen voorwaarden dat bij opstart KOAG activiteiten deze direct wordt terugbezorgd, diefstal en schade in rekening wordt gebracht en er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Interesse? De voorraad is niet onbeperkt, dus meldt u vooraf even aan per mail zodat er veilig binnen de RIVM richtlijnen kan worden georganiseerd; sponsor@ckvkoag.nl


Wij wensen alle leden alvast fijne Paasdagen toe.


Namens het bestuur CKV KOAGOverzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.