KOAG Corona protocol

1 september 2020, 20:49

Beste KOAG-ers, ouders van leden, vrijwilligers en bezoekers,

 

Het seizoen 2020-2021 staat op het punt van beginnen. Gelukkig kan het. We hebben echter nog steeds rekening te houden het Corona-virus. Als bestuur van CKV KOAG willen we iedere gebruiker/bezoeker van onze accommodatie aan de Groene Wetering wijzen op de maatregelen die we genomen hebben om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. 

 

CKV KOAG heeft daarbij gekeken naar de regels en adviezen die het KNKV heeft verspreid (zie:  https://www.knkv.nl/faqcorona). Het KNKV heeft zich daarbij weer gebaseerd op het protocol van het NOC NSF ( zie  https://nocnsf.nl/media/3499/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v16.pdf ) . 

 

Wij wijzen jullie graag op het bijgevoegde KOAG Corona protocol, maar willen toch ook benadrukken dat een ieder zelf ook verantwoordelijk is en goed moet nadenken. We zijn inmiddels allemaal helaas gewend aan de maatregelen die overal gelden. Die maatregelen gelden net zo goed op onze club. 

 

Wij proberen met een aantal zaken de randvoorwaarden te creĆ«ren. Maar uiteindelijk zijn we met elkaar verantwoordelijk en hopen we dat iedereen aan elkaar denkt. Elkaar (op een normale manier) aanspreken op elkaars gedrag is dan ook zeker toegestaan en zelfs aangeraden! 

 

Bestuur CKV KOAG


koag-corona-protocol.pdf

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.