KOAG thuis onderuit tegen Mia

3 februari 2019, 13:23

Mia kwam met een tactisch plan naar Krimpen en dat pakte goed uit. Bij rust was het 14-13 en was het een beter schietend KOAG dat de goals te makkelijk tegen kreeg. Ruben Vermeer had zn vizier op scherp staan en schoot in de eerste helft 6x raak voor KOAG.

In de tweede helft werd er simpelweg te weinig gescoord. KOAG had het lastig met het achterverdedigende Mia met name toen de ploeg in de tweede helft op een 17-18 achterstand kwam. In die fase ontbrak de rust en om de vrije kansen die het kreeg af te ronden. Mia werd sterker en bij KOAG wilde het niet meer.

Ondanks wat omzettingen bleef KOAG het laatste stuk van de wedstrijd steeds tegen een 2 punten achterstand aan kijken. In plaats van dat KOAG het verschil naar 1 bracht was het steeds MIA dat het verschil naar 3 punten bracht. Op dat moment vielen de schoten bij Mia dat in de tweede helft 10x van afstand zou scoren. Uiteindelijk verloor KOAG met 21-25 en was het MIA dat de punten mee naar Amersfoort zou nemen.

Topscoorders: Ruben Vermeer (9), Megan van Prooijen (4)

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.