Nieuwe JUMBO actie van start

6 november 2018, 07:29

Beste KOAG leden,

Woensdag as start er een nieuwe Jumbo actie waaraan ook KOAG meedoet! Hoe gaat het in zijn werk?

De komende periode krijgt ieder lid via de trainers een ouderwets zegelboekje uitgereikt. Je kunt zegels sparen en plakken voor drinkflessen, schoenentassen, caps, hoodies, slippers en handdoeken (zie de foto).

Alle artikelen zijn voorzien van het KOAG logo, je eigen naam en je favoriete nummer naar keuze.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel die je in je boekje kunt plakken.  De actie loopt vanaf woensdag 7 november t/m dinsdag 1 januari 2019. Volle spaarkaart inleveren (tot uiterlijk 6 januari 2019) bij het servicepunt van de Jumbo (Korf en Olm), je krijgt dan een code die je moet gebruiken voor de online bestelling. In het boekje staat een heldere uitleg, superleuk! Bij 25 punten kun je al je eigen drinkfles bestellen, 40 zegels voor je eigen KOAG slippers! Het leuke is dat iedereen in de familie, opa’s en oma’s, de buren in de straat, kunnen meesparen.

Allemaal succes met sparen!

Sponsorcommissie CKV KOAG

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.