Nieuwe trainer selectie KOAG

24 maart 2020, 21:02

Beste leden,

Wout Schouten heeft aangegeven na het huidige seizoen te stoppen als trainer-coach van de selectie. Wat KOAG betreft hebben we onder leiding van Wout 3 succesvolle seizoenen gehad. Uitstekende prestaties, waaronder promotie naar de 1e klasse, en daarnaast ook een goede sfeer. Wout bedankt! Ook onze 2e man bij de selectie Cores Snoey zal stoppen - ook Cores bedankt! We hopen jullie beide als trouwe KOAG-leden nog vaak langs de lijn te zien in welke rol dan ook!

KOAG moest dus op zoek naar een geschikte nieuwe trainer. En daarin zijn we recent geslaagd. Sander Roelofs zal na de zomer het roer overnemen bij de selectie. Met Sander hebben we een jonge, ambitieuze trainer-coach aan boord gehaald die de diverse korfbaltrainer opleidingen van het KNKV succesvol heeft doorlopen. Het plan is dat Sander minimaal 2 seizoenen deze rol vervult met een optie voor een 3e seizoen. Hieronder stelt Sander zich kort voor.

Groet,

De TC

Sander Roelofs:

Beste leden van KOAG,

Zoals jullie kunnen lezen start ik volgend seizoen als trainer/coach van KOAG. Ik ben blij met deze aanstelling en ik heb er zin in.

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Sander Roelofs, 27 jaar, geboren en getogen in Zeeland, Oost-Souburg. Zelf heb ik gekorfbald bij Fortis en heb daar alle 1e jeugd teams doorlopen. Ik ben werkzaam bij Heijmans in Dordrecht. Begonnen als trainer bij Vitesse in Barendrecht, waarna ik naar KCR in Ridderkerk ben gegaan. Bij KCR heb ik 2 jaar de A1 onder mijn hoede gehad met als hoogte punt het kampioenschap naar de overgangsklasse. Mijn laatste jaar bij KCR heb ik voor het tweede gestaan (reserve Overgangsklasse). Dit jaar ben ik trainer/coach van Oranje-Wit 2 (reserve Overgangsklasse). 

Omdat ik mezelf persoonlijk verder wil ontwikkelen als trainer ben ik in gesprek gegaan met KOAG. Ik hoop eind dit seizoen mijn KT4 te behalen en met deze bagage op zak hoop ik de selectie van KOAG weer een stap verder te kunnen brengen. Coachen is voor mij samenwerken, duidelijkheid, stimuleren, managen, ontwikkelen, plezier en gezamenlijk doelen stellen en ieders kwaliteiten daarvoor gebruiken! Ik had gehoopt dit seizoen nog een aantal wedstrijden van jullie te bezoeken, maar de ontwikkelingen rond Corona lijken een onverwacht einde aan het seizoen te maken. Uiteraard kunnen jullie altijd bellen/appen als er vragen zijn over volgend seizoen.

Ik hoop jullie snel te zien. Groet,

Sander RoelofsOverzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.