Nieuws van de Technische Commissie

22 oktober 2020, 20:24

Beste KOAG-leden, Beste Ouders en verzorgers,

Naar aanleiding van de nieuwste Corona- maatregelen hebben we binnen KOAG overlegd en gekeken naar de activiteiten die we de komende weken kunnen laten plaatsvinden, en op welke wijze.

Hieronder informeren wij u graag:

 1. Tot 15 november blijven we gebruikmaken van de buitenvelden. De beslissing om de zaal te gaan gebruiken laten we afhangen van de Corona- situatie en de dan geldende maatregelen.  
 2. Alle jeugdteams kunnen gebruik blijven maken van de velden volgens het huidige veldschema. Trainingen gaan dus gewoon door zoals we gewend zijn.
 3. Seniorenteams kunnen ook gebruik blijven maken van de velden volgens het huidige veldschema maar dienen de volgende regels te respecteren.
  1. Er mag in groepen van 4 personen gesport worden. Deze viertallen moeten onderling en ten opzichte van andere groepen anderhalve meter afstand houden. Er moet altijd aan de afstandsvoorwaarden worden voldaan;
  2. De viertallen mogen gedurende de trainingen niet wisselen;
  3. De viertallen moeten duidelijk herkenbaar zijn, bijvoorbeeld door middel van hesjes;
  4. Elke sporter en trainer houdt – ook tijdens de training – anderhalve meter afstand ten opzichte van elke medesporter;
  5. Onderlinge wedstrijdjes en partijvormen zijn niet toegestaan;
  6. Op één korfbalveld zijn maximaal vier trainers aanwezig;
  7. Gezondheidscheck voorafgaand aan de training;
  8. Kleedkamers en kantines zijn vanaf heden gesloten.
 4. Om de jeugdteams D, C, B & A wat extra uitdaging te geven starten we 29 oktober een kleine onderlinge competitie. Deze zal voor de D-jeugd op de vrijdag plaatsvinden en voor de CBA-jeugd op de donderdag. Het betreft een competitie van drie weken, waarbij er per avond door ieder team 2 wedstrijden worden gespeeld, gevolgd door een finale op de laatste avond. Helaas mag er bij deze competitie geen publiek aanwezig zijn, ouders blijven dus thuis!

meer informatie over deze competitie is te vinden op:

www.tournify.nl/live/koagleague-d &  www.tournify.nl/live/koagleague-cba

 

Competitieavonden komen in plaats van de 2e trainingen in die week en zijn dus een onderdeel van het trainingsschema. De 1e training van die week gaat dus gewoon door. Mocht iemand echt niet kunnen of willen deelnemen dan graag even een berichtje naar korfbal@ckvkoag.nl om je af te melden. Er kan dan vervanging worden gezocht.

 

Omdat de competitie voor de CBA-jeugd op twee velden plaatsvindt kunnen de seniorenteams op donderdag 29-10, 5-11 & 12-11 geen gebruik maken van de velden. De competitie voor de D-Jeugd op vrijdag heeft geen invloed op de overige trainingen.

 

Uiteraard gelden binnen KOAG alle normale Corona-regels ook en doen wij een beroep op ieders gezonde verstand. Heb je klachten? Blijf thuis!.

Wij begrijpen dat de huidige situatie verre van ideaal is maar hopen op dat op deze manier iedereen toch zoveel mogelijk van het korfballen kan blijven genieten.

Bestuur en TC

ckv KOAG 

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.