Registeren met PiM-id bij KOAG

24 september 2020, 19:45


REGISTREREN BIJ KOAG 

Vanaf heden introduceren we “registreren” bij Synerkri en KOAG.  Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons in het complex is geweest, en jij er datzelfde  moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel  mensen er op een dag in de zalen komen en of we de voorgeschreven aantallen  niet overschrijden. De registratie geldt voor iedereen die in de weekenden  (zaterdag en zondag) onze accommodatie bezoekt, dus ook voor de KOAG teams en bezoekers. Op doordeweekse dagen registreren we alleen in geval  van wedstrijden. 

KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen.  Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen. 

Hoe werkt dat registreren? 

Bij de ingang van zaal en clubhuis vind je een QR-code. We vragen je deze QR code te scannen met de app bij binnenkomst. Wij weten dan wanneer jij  geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen. Registreren  wordt geadviseerd voor bezoekers boven de 16 jaar. We zouden het heel fijn  vinden als je ons helpt jou en onze andere bezoekers te helpen. 

Wat moet ik doen? 

Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een  PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis  doen. 

Elke keer dat je bij KOAG komt: 

1. SCAN de QR met PiM ID 

2. VINK: Geef akkoord 

3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld! 

Belangrijk om te weten: 

• Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor  Synerkri en de verantwoordelijke binnen KOAG. 

• Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. • Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd. • Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.