Ruim je eigen troep op

23 januari 2020, 16:22

Wij hebben van de verhuurder van de KWC zaal in korte tijd wederom een klacht ontvangen over de aangetroffen troep in de kleedkamers en de zaal. Zo ook helaas (weer) afgelopen zaterdag.

Aan het einde van een speeldag is het soms verbazingwekkend wat een troep er wordt achtergelaten in de hal en in kleedkamers. Bananenschillen, resten tape, lege en (half)volle flesjes etc., achter en onder de banken. En dit keer is er blijkbaar ook niemand “als laatste” geweest die de moeite heeft genomen de troep op te ruimen. Wijzen naar de zaalwacht kan, maar is onzin want opruimen doen we met z’n allen.

Aan ieder spelend lid daarom een dringende oproep; neem je eigen afval mee uit de hal en gooi het in een prullenbak. Ook je afval in de kleedkamers svp in een bak en niet ernaast of onder de banken. Met enige plaatsvervangende schaamte tikken wij deze kinderachtige mail, maar het blijkt helaas noodzakelijk.

Wij willen ook gelijk melding maken van het feit dat de afgelopen 3 weken ons clubhuis niet altijd goed wordt afgesloten. Tot 2x toe is de kantine ’s-nachts helaas gewoon open gebleven, 1x zelfs met de sleutels nog in het slot.

Wij doen een klemmend beroep op ieder KOAG lid om zorgvuldig om te gaan met onze spullen én uiteraard onze naam en reputatie, bij school en verhuurder.

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.