Slotdag

24 juni 2019, 16:20

Zaterdag 6 juli is de slotdag bij KOAG! 

We beginnen de dag traditie getrouw met het familie toernooi. Er worden 2 poules gemaakt, 1 poule met kinderen en de ander zonder. Een team bestaat minimaal uit 8 spelers omdat we 8 tegen 8 spelen. 

Het toernooi begint om 13.00 uur. Dus zorg dat je zeker om 12.45 uur omgekleed paraat staat om warm te lopen of in te schieten! 

Wil je een team opgeven? Mail dan teamnaam en in welke poule je mee wil doen naar activiteitencommissiekoag@gmail.com

Gedurende de dag zijn er ook wat spelletjes te doen voor als je even niet hoeft te spelen en er is een springkussen voor de kinderen! 

Na het toernooi is er een kampioenen parade! Daarna om ongeveer 17.45 uur begint de BBQ. 

Dit jaar komt poelier de Jong een BBQ verzorgen! 

Kinderen €5 

Volwassenen €8,50

Betalen doe je op de dag zelf in de kantine! Opgeven kan tot uiterlijk 28 juni, dus wees snel, dit gaat ook via activiteitencommissiekoag@gmail.com.

De kantine van KOAG zal daarna gevuld worden met heerlijke dansmuziek van SAX ON THE DECK. Dit is een combinatie van DJ en Saxofoon! Van jazzy vibes en lounge muziek tot redelijk stevige Ibiza house, door de dynamiek van hun repertoire kan alles uit het saxofoongeluid gehaald worden.

Voor het feestje hoef je je niet op te geven en de entree is gratis. Dit feestje is bedoeld voor leden van KOAG en deelnemers van het familietoernooi! Wel graag even opgeven ook via het mailadres: activiteitencommissiekoag@gmail.com. 

Geef je snel op en dan zien we jullie graag allemaal op zaterdag 6 juli.

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.