Trainersnieuws!

25 januari 2019, 12:01

In deze tijden dat er veel geroepen wordt dat de jeugd van tegenwoordig geen vrijwilligerswerk meer wil doen kunnen we bij KOAG met trots melden dat we veel jeugd hebben die zich al vrijwillig inzetten voor de club.  En deze week hebben Jort en Stefan (KOAG B1) en Lara (KOAG B2)ook nog eens  aangegeven heel graag per direct te willen beginnen met trainen geven. Jort en Stefan gaan de E-trainers ondersteunen  en Lara gaat ondersteuning bieden bij de KangoeroeKlup . 

Belangrijk voor de E-jeugd om meer trainers te hebben om zo meer aandacht te kunnen geven aan de kinderen en dit geldt ook voor de KangoeroeKlup waar nu een grote groep kinderen met korfbal aan het kennismaken is en extra ondersteuning altijd welkom is. Top dat deze jeugdleden zich vrijwillig gaan inzetten voor de club! Heel veel succes gewenst!

TC

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.