Trainingsschema vanaf 30 november

26 november 2020, 21:27

Beste korfballers en ouders,

Vanaf 30 november hebben alle teams de mogelijkheid om in ieder geval één keer per week in de zaal te trainen. Zie bijgaand het nieuwe zaalschema dat ingaat per 30 november. Daarnaast kan er gewoon nog een tweede keer getraind worden op het veld.

Bij het trainen in de zaal gelden wel een paar extra regels die we graag even met iedereen delen:

  1. Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
  2. Handen desinfecteren bij aankomst.
  3. Ouders zijn niet toegestaan in de zaal of op de tribune. Ook niet tijdens het halen en brengen!
  4. Kleedkamers mogen niet gebruikt worden. Ieder team kleedt zich om in de zaal en legt zijn spullen op een lege bank (staan er genoeg verspreid over de zaal). Niet op een bank die al in gebruik is door een ander team, dit om contacten tussen de teams tijdens het komen en gaan te vermijden.
  5. Teams die de zaal verlaten gebruiken de uitgangsdeuren bij zaal 3 en lopen via de lange gang naar beneden, mochten er nog andere spelers op weg zijn naar de zaal dan wacht je even tot de gang vrij is en er gemakkelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
  6. Zorg voor voldoende afstand bij de materiaalruimte, de ruimte is krap en iedereen moet zijn spullen halen en opbergen. Heb geduld, geef elkaar de ruimte en wacht even op elkaar.
  7. Voor teams in de A-jeugd en jonger zijn er geen beperkingen Qua training, ook partijvormen zijn toegestaan. Spelers houden 1,5 meter afstand tot trainers!
  8. Spelers boven de 18 jaar houden – ook tijdens de training – anderhalve meter afstand ten opzichte van elke medesporter. Train het liefst in 2-tallen (max. 4-tallen) welke niet mogen wisselen. Partijvormen zijn niet toegestaan.
  9. Gebruik je gezond verstand en spreek elkaar aan op de regels. Voor overige informatie kijk op de site van de knkv. (https://www.knkv.nl/faqcorona/)


Tot slot een oproep aan de trainers, mocht een training niet doorgaan laat het dan weten! Een ander team neemt misschien graag het uurtje zaalhuur over voor een extra training! Op deze manier voorkomen we leegstand van gehuurde ruimte.

 

Met sportieve groet,

KOAG TC


Trainingschema zaal per 30/11/2020

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.