Uitsluitend nog met plastic betalen

3 november 2019, 19:27

Zoals eerder dit jaar al aangekondigd en in de Ledenvergadering van zaterdag 26 oktober jl. is bekrachtigd, kan er vanaf 9 november uitsluitend nog met “plastic” betaald worden in de kantine.

 

Dus afrekenen kan of met uw pinpas of met de KOAG kaart. Hoe zat dat ook alweer met de KOAG kaart? Wij verwijzen naar de eerdere informatie op de website maar kort samengevat verstrekt KOAG 10% bonus bij ieder euro opwaardering. Zet u dus € 10 op de KOAG kaart, dan doet KOAG hier een euro bij en kunt u € 11 besteden in ons clubhuis. Betalen met de KOAG kaart levert u dus 10% korting op.

 

Voor alle duidelijkheid, de korting wordt uitsluitend ontvangen als de KOAG-kaart via Ideal wordt opgeladen. Dus thuis opwaarderen of via de Knip app. We willen u er ook op attenderen dat u ook met de app (KNIP) kunt betalen, deze is gekoppeld aan uw KOAG-kaart. In dat geval maakt u ook gebruik van de bonus.

 

Nog geen KOAG kaart? Bestel deze dan snel en stuur een mail naar koagkaart@ckvkoag.nl.

 

Alvast dank voor uw begrip voor het vergemakkelijken én veiliger maken van het werk van de clubhuiscommissie en onze barvrijwilligers.

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.