UPDATE CORONA PROTOCOL

26 september 2020, 16:18

Beste KOAG-ers, ouders van leden, vrijwilligers en bezoekers,


Het seizoen 2020-2021 is inmiddels enkele weken onderweg. Gelukkig spelen we weer! We zien helaas dat het aantal Corona-besmettingen toeneemt en dat in onze regio de maatregelen zijn aangescherpt.


Los van deze aangescherpte regels zien we dat op ons complex de meeste spelers en bezoekers de maatregelen naleven maar niet altijd en niet door iedereen.

Als bestuur roepen we iedereen op zich aan de regels te houden, voor ons aller gezondheid en om er met elkaar voor te zorgen dat we kunnen blijven spelen!


Vanwege de aangescherpte regels moet KOAG voldoen aan de ingestelde meldplicht en zullen we toezichthouders aanwijzen.

Daarbij zal er door de overheid meer gecontroleerd worden of we ons aan de maatregelen houden.

We hebben daarom ons KOAG Corona protocol aangepast maar willen nogmaals benadrukken dat een ieder zelf ook verantwoordelijk is en goed moet nadenken. We zijn inmiddels allemaal helaas gewend aan de maatregelen die overal gelden. Die maatregelen gelden net zo goed op onze club. Het nieuwe protocol is hieronder bijgevoegd als downloadbaar-PDF bestand.

Als achtergrondinformatie verwijzen we jullie naar de regels en adviezen die het KNKV heeft verspreid (zie:https://www.knkv.nl/faqcorona).


Bestuur CKV KOAG

koag-corona-protocol-240920.pdf

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.