Update opstart trainingen jeugd

29 april 2020, 10:17

Beste KOAG leden,

Langs deze weg ontvangen jullie een update over het mogelijk weer opstarten van de trainingen voor de A t/m F jeugd. Want als bestuur zouden we graag deze groep weer op de velden zien!

We onderzoeken momenteel de (on-)mogelijkheden om binnen de huidige richtlijnen van de overheid en de bond, deze trainingen weer op te starten. Afgelopen vrijdag heeft er tevens overleg plaats gevonden met de gemeente Krimpen aan den IJssel, zodat alle spelregels ons helder zijn. De A t/m C jeugd traint met 1,5 meter afstand, ouders moeten buiten het complex/schoolhek blijven, om maar eens 2 regels als voorbeeld te noemen.

Aan ons als vereniging nu de uitdaging de kaders samen te vatten in een helder protocol en het allerbelangrijkste uiteraard, deze week te onderzoeken welke trainers bereid zijn training te geven. Een ding staat voorop, dit alles vergt creativiteit en bovenal aanpassingsvermogen bij spelers, trainers en ouders.

We hopen jullie deze week hierover meer duidelijkheid te kunnen geven en hopelijk volgende week weer buiten de training te herstarten.

Mocht iemand nog idee├źn of tips hebben, laat het ons weten via korfbal@ckvkoag.nl, alle hulp is welkom!

Bestuur en Technische Commissie

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.