Uw KOAG-kaart is geld waard.

30 maart 2019, 12:52

Wij zijn er trots op dat we de prijzen in ons clubhuis al meer dan 3 jaar hetzelfde hebben weten te houden.  Maar nu zullen we de prijzen toch moeten gaan verhogen door o.a. de inflatie, verhoging van het Btw-tarief en de kosten van de pintransacties.

Vanaf 1 april 2019 (helaas geen grap!) zullen de prijzen dan ook aangepast worden. Er is voor deze datum gekozen, omdat dit de datum is van de overgang van zaal naar veld.

Niet fijn, maar we hebben nagedacht over een oplossing waardoor de prijsverhoging minder merkbaar is voor onze leden.

Wat houdt dit in?

De prijzen gaan gemiddeld met 10% omhoog. Daarom zal de bonus die op de KOAG-kaart gegeven wordt vanaf 1 april 2019 ook 10% zijn. Ongeacht de hoogte van het bedrag van opwaardering, zoals dat tot nu toe wel het geval was.  Deze bonus zal zichtbaar zijn als een extra te besteden bedrag. Dus wanneer u 10 euro op uw KOAG-kaart zet, zal er een bedrag van 11 euro op uw kaart bijgeschreven worden. Let op, de korting wordt uitsluitend ontvangen als de KOAG-kaart via Ideal wordt opgeladen. Dus thuis opwaarderen of via de Knip app.

Het loont u dan dus zeker om de KOAG-kaart te (gaan) gebruiken. In ieder geval meer dan de spaarrekening oplevert. Ook achter de bar zien we de betalingen met de KOAG-kaart graag, omdat die betaling snel gaat. Voor niet-leden (en leden die de KOAG-kaart niet gebruiken) zullen we de prijzen die op de prijslijst staan hanteren. Dus als u met pin of contant geld betaalt, is er geen korting.

We willen u er ook op attenderen dat u ook met de app (KNIP) kunt betalen en dat die gekoppeld is aan uw KOAG-kaart, waardoor u in dat geval ook gebruik maakt van de bonus.

We hopen dat we met deze prijsstijging weer een langere tijd onze prijzen stabiel kunnen houden.

Bedankt voor uw begrip en tot ziens aan de bar!

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.