Valentijnsdiner - 15 februari

1 februari 2019, 23:35

Hallo allemaal,

Het is alweer bijna valentijnsdag en de liefde hangt al in de lucht. Daarom organiseert de activiteitencommissie voor de kinderen van de C t/m de F een valentijnsdiner op 15 februari. De avond begint om 18:00 en zal eindigen om 20:00.

We willen jullie graag vragen om iets lekkers mee te nemen. Om te voorkomen dat we straks alleen maar met hetzelfde zitten, vragen we jullie om 2 opties door te geven met wat je wil meenemen. Stuur deze opties naar activiteitencommissiekoag@gmail.com. Als alle aanmeldingen binnen zijn, laten we jullie zo snel mogelijk weten wat jullie mee moeten nemen.

Dus of je nu stiekem verliefd bent of heel veel van korfbal houdt, meld je snel aan! Aanmelden kan tot uiterlijk 8 februari. Dan zien we jullie graag de 15e in de koag kantine.

Groetjes,
De CF activiteitencommissie

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.