Valentijnsdiner

30 januari 2020, 16:41

Hallo allemaal,

Het is alweer bijna Valentijnsdag, daarom organiseert de activiteitencommissie voor de kinderen van de B t/m de F een Valentijnsdiner op 14 februari. De avond begint om 18:00 en zal eindigen om ongeveer 20:00.
We willen jullie graag vragen om allemaal iets lekkers te maken en mee te nemen. Om te voorkomen dat we straks alleen maar met hetzelfde zitten, vragen we jullie om 2 verschillende gerechtjes die jullie zouden willen maken door te geven. Stuur deze opties naar activiteitencommissiekoag@gmail.com. Als alle aanmeldingen binnen zijn, laten we jullie zo snel mogelijk weten wat jullie mee moeten nemen.
Dus of je nu stiekem verliefd bent of gewoon heel erg van lekker eten houdt, meld je snel aan! Aanmelden kan tot en met 7 februari via bovengenoemde mail. We zien jullie graag de 14e in de KOAG kantine.

Groetjes,
De CF activiteitencommissieOverzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.