Wedstrijdsecretariaat

31 augustus 2019, 14:01

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en om alle teams compleet aan de start van iedere wedstrijd te krijgen aandacht voor het volgende.

Na 25 jaar (!!) heeft Folkert Vreeken het "wedstrijdsecretariaat-stokje" overgedragen aan zijn dochter Henriette. Folkert, langs deze weg nogmaals heel veel dank voor deze jaren! En uiteraard ontzettend fijn dat Henriette dit heeft overgepakt.

Het (onverhoopt) afmelden voor wedstrijden dient dus ALTIJD via Henriette te gebeuren, per telefoon 06-48455104 of per mail competitie@ckvkoag.nl of h.t.vreeken@gmail.com. De spelregels zijn ongewijzigd; ALTIJD via Henriette afmelden, per mail uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd, per telefoon uiterlijk donderdagavond (tussen 18.45 - 19.45 uur).

Informeer altijd en tijdig het wedstrijdsecretariaat en voorkom zo dat teams incompleet aan de aftrap staan.

Overzicht

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.