• Over KOAG

  KOAG is een mooie, veelzijdige vereniging, die werd opgericht op 2 augustus 1949.

  KOAG heeft op dit moment circa 350 leden en is een vereniging voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen de allerkleinsten al kennis maken met korfbal en de club. Er is aandacht voor prestatiekorfbal en breedtekorfbal. We hebben een G-team en een jeu de boulesafdeling.

  Behalve sport en sportiviteit, vinden wij een bruisend verenigingsleven, waar lief en leed kan worden gedeeld, van belang. Het gehele jaar is er een uitgebreid, divers aanbod van activiteiten. Bij KOAG is altijd wat te doen!

  Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een vereniging. Zij dragen KOAG een warm hart toe en staan altijd weer klaar voor de vereniging. KOAG prijst zich gelukkig met een groot aantal vrijwilligers, maar je kunt er nooit genoeg van hebben. Om het vele werk zo efficiënt mogelijk te doen, is er veel aandacht voor goede communicatie met en tussen alle commissies.

  In 2018 zijn aan de Groene Wetering in Krimpen aan den IJssel een nieuwe sporthal, nieuwe kunstgrasvelden en een nieuw clubhuis in gebruik genomen. De afgelopen jaren is daar door velen hard aan gewerkt. De nieuwe accommodatie biedt zowel op sportief als op sociaal gebied vele extra mogelijkheden.

  Al met al is KOAG een vereniging die “in de lift” zit. We staan voor goede sportieve prestaties in combinatie met een actief clubleven. Het aantal leden groeit gestaag en we hebben goede sponsors.