Ik ben ouder

Als ouder vragen we u zeker ook de andere onderdelen ("Ik wil lid worden" en "Ik ben een speler") te lezen, zodat u weet wat er van u en uw kind verwacht wordt. Hieronder nog een paar specifieke zaken voor ouders.

Bent u als ouder ook korfbaltechnisch onderlegd, dan waarderen wij het zeer als u een rol bij het geven van trainingen of het coachen van een ploeg kunt spelen. Bent u meer ervaren dan kunt u ons wellicht helpen om de trainers/coaches te begeleiden.

Chauffeurs

Wij vragen de ouders van onze jeugdleden om gemiddeld 6x per jaar het team van hun kind naar een uitwedstrijd te rijden.

Barvrijwilliger

Wij vragen vanaf seizoen 2015/2016 de ouders van onze jeugdleden om gemiddeld 3x per jaar een dagdeel achter de bar te staan. Om te zorgen dat uw kind en andere tijdens wedstrijden gebruik kunnen maken van het clubhuis, is uw inzet op de zaterdag hard nodig.

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.