De Organisatie

Technische commissie

Leden commissie: Rick ’t Hart, Ruben Vermeer, Jesse van Viersen

De technische commissie is verantwoordelijk voor alle korfbaltechnisch zaken binnen KOAG. Denk hierbij aan teamindelingen, trainers, scheidsrechters, jurytafel, oefenwedstrijden, trainingstijden en zaalhuur. Het gaat daarbij om het organiseren van het lopende seizoen, als het uitvoeren van het technisch beleidsplan.

Contact : korfbal@ckvkoag.nl

 

Wedstrijdscretariaat

Leden: Henriëtte van Elsacker-Vreeken & Piet den Boon

 Om te zorgen dat elke zaterdag de ploegen weer op tijd, volledig (en volgens de regels die de bond ons voorschrijft) vertrekken, heeft KOAG een wedstrijdsecretariaat. Zij zorgen voor reserves/invallers voor de wedstrijden. Dit gaat altijd in overleg met wedstrijdsecretariaat.

Afmelden dus graag altijd hier door, zowel voor een wedstrijd als voor rijden.

Wordt het zelf geregeld, wel graag altijd even melden. Dit voorkomt dubbel werk.

 

Werkgroep Scheidsrechters

Een belangrijke groep om het wedstrijdkorfbal mogelijk te maken, zijn de bondscheidsrechters. KOAG maakt daarbij gebruik van eigen scheidsrechters en van scheidsrechters van buiten. Zonder deze scheidsrechters is het voor KOAG niet mogelijk om in het wedstrijdkorfbal te spelen.

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.