Website

Aanleveren van materiaal

Heb je een wedstrijdverslag of een nieuwsbericht? Of heb je foto's en/of films gemaakt van een wedstrijd of een KOAG-activiteit en wil je dit met iedereen delen?

Stuur ons een mailtje en we plaatsen het op de website.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, etc. kunnen gemaild worden naar webredactie@ckvkoag.nl

Foto's

Omdat de grootte van een serie foto's een probleem kan zijn bij direct mailen, raden wij aan om de foto's te kopiëren naar een gecomprimeerde map (zip-bestand). Deze kan vervolgens via één van de volgende websites verstuurd worden naar foto@ckvkoag.nl

Graag ontvangen we daarnaast een aparte e-mail met hierin aangegeven welke activiteit/wedstrijd/etc. het betreft en op welke datum dit is geweest.

Video's

Hiervoor geldt hetzelfde als voor foto's. U kunt de video('s) die u graag op de website wilt via de bovenstaande websites door sturen naar foto@ckvkoag.nl.

Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen.