• Recrestars

 • Korfballen voor de gezelligheid zonder wekelijkse verplichtingen!
  Heb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, minder frequent zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort in de regio! In mei en juni 2022 wordt er gestart met de korfbalvorm Recrestars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud-)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

 • Toernooivorm op vrijdagavond
  Met de korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op drie vrijdagavonden in mei en juni een toernooivorm op het veld. Tijdens dit toernooi spelen we op drie vrijdagavonden drie korte wedstrijden van vijftien minuten tegen de Recrestars van andere verenigingen. Dit doen we in vier tegen vier vorm, bij voorkeur twee heren en twee dames. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. Als Recrestar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij.

  Meedoen?
  Wil je meedoen aan deze gezellige toernooicompetitie en samen met je korfbalmaten leuke avonden beleven? Schrijf je dan in via je eigen vereniging en doe gratis mee aan Recrestars. Je kunt je individueel inschrijven én het is mogelijk om je eigen team samen te stellen.

  Deze nieuwe korfbalvorm is een pilot die in samenwerking met het KNKV wordt opgezet.

  We hopen op veel enthousiasme, en zien je graag weer terug bij onze vereniging!

 • Wanneer?
  De volgende data willen we dit gaan organiseren:

  Lijkt het je het leuk om aan deze vorm en op (één van) deze data mee te doen? Er nog geen kosten aan verbonden. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt de locatie bepaald. Graag aanmelden voor 5 mei! Via onderstaand formulier.

  Het KNKV zal deze avonden coördineren en zorgen voor speelschema, poule indeling etc.. Graag ook bij het aanmelden een indicatie van het niveau aangeven, dan kunnen we daar bij de indeling rekening mee houden.

 • Geef je hier op voor de Recrestars