• Snerttoernooi – JDB – 25 november 2021

 • Snerttoernooi – Jeu de Boules – 25 november 2021 

  Een druilerige herfstmorgen met motregen. Toch werden om half elf de stoute schoenen aangetrokken om het mini-toernooitje te beginnen. Af en toe schalden de kreten van Jannie over de velden. Dit waren geen overwinningskreten, want de eerste prijs ging naar de eenmansfractie Joop van Denderen, Ewoud volgde als tweede en tot hun stomme verbazing eindigden Paul en Hans (Lemaire) als derde.

  Alvorens aan de snert te beginnen werd Joop (46pt) gehuldigd als winnaar van de najaarscompetitie Joop versloeg na een spannende strijd Ewoud en Piet (resp. 42 en 40 pt.). De prachtige trofee was voor Joop !!!

  Daarna volgden de toernooiprijzen. De eerste prijs was voor Joop, ja ik weet het, het wordt eentonig, hij blijft maar doordenderen. De andere prijzen werden verdeeld onder Ewoud, Paul en Hans. De poedelprijs was voor Lien en Cathrien.

  Daarna werd de dag afgesloten aan de door Marian en haar dames verzorgde tafels met de “topsnert”van Jo. Tussendoor complimenteerde de voorzitter de dames voor hun werk en lardeerde dit met een mooi boeket.

  Rond half vier werd een gezellige dag afgesloten.

  Luuk