• SPONSORNIEUWS CKV KOAG

 • Via deze manier willen wij vanuit de sponsorcommissie jullie het heugelijke nieuws brengen dat naast onze huidige sponsoren we 2 nieuwe bordsponsoren hebben gevonden!

  De 2 nieuwe bordsponsoren, Restaurant Gino maar ook Work Wise -Onshore & Offshore Service willen graag sponsor worden bij ckv KOAG omdat ze net als de huidige sponsoren

  ckv KOAG een warm hart toedragen.

  Hieronder de informatie van onze nieuwe sponsoren.

  WIJ WILLEN ALS CKV KOAG DEZE NIEUWE SPONSOREN DAN OOK VAN HARTE WELKOM HETEN EN ZE ALVAST BEDANKEN VOOR HUN BIJDRAGEN AAN ONZE MOOIE CLUB!

  Bent u geïnteresseerd om KOAG te sponsoren of kent u iemand die mogelijk interesse heeft? Wij sturen u graag het overzicht met de mogelijkheden toe.

  Er zijn binnen elk budget mogelijkheden om onze club te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld shirtsponsor van een team of een mooi sponsorbord langs het veld.

  Maar u kunt natuurlijk ook een bijdrage voor het scorebord op veld 2, schoolkorfbal 2024, pinksterkamp of een ander evenement sponsoren.

  Wij willen graag met u in gesprek en meedenken over de diverse mogelijkheden.

  Met vriendelijke groet,

  De sponsorcommissie

   

  1 – RESTAURANT GINO. WWW.RESTAURANTGINO.NL

  RESTAURANT GINO KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

  Bij ons kun je de lekkerste shoarma, doner, turksepizza's en kapsalons bestellen. Maar ook voor pasta's, Italiaanse pizza's, steaks, kipsate's

  en spareribs ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons staan kwaliteit, snelle bezorging en goede service hoog in het vaandel.

  Ook bent u van harte welkom om bij ons binnen te komen eten in ons sfeervolle restaurant

  Raadhuisplein 133B

  * 2922AL Krimpen aan den IJssel
  * 0180-520066 [2]

  2- WORK WISE -ONSHORE & OFFSHORE SERVICE. www.workwise.eu

  WORK WISE HOLLAND - EEN TROUWE PARTNER SINDS 1998

  Work Wise B.V. is sinds 1998 actief als projectafhandelings- en faciliteringsbedrijf en is gespecialiseerd in het managen van projecten en op maat gemaakt personeel met alle verschillende kwalificaties voor de on & offshore industrie. Work Wise bedient klanten naar hun behoeften in de sectoren van de on- en offshore petrochemische sector, scheepsbouw, windenergieparken en de nieuwste trends in technologie. Wij leveren en managen gecertificeerde professionals van A tot Z en indien gewenst begeleiden wij het gehele project voor onze opdrachtgevers. Wij zijn in staat om hoogopgeleid personeel aan te bieden door jarenlange ervaring in verschillende disciplines van de petrochemische industrie.
  We hebben een uitgebreide en gediversifieerde personeelsdatabase, met geselecteerde medewerkers uit Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Oost-Europa en Azië. Wij beheren en onderhouden projecten volgens uw behoeften en doelstellingen. Wij geloven sterk in goede communicatie. Daarom houden we regelmatig evaluaties met onze klanten over de lopende en toekomstige (tijdelijke) personeelsregelingen en zijn we pas tevreden als u dat bent. Work Wise is in het bezit van de VCU (Arbo Checklist voor uitzendbureaus) en NEN 4400-1 certificaten voor Nederland, waardoor wij voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarnaast zijn wij lid van de branchevereniging NBBU (Nederlandse Unie van Bemiddelings- en Uitzendbureaus) en van de IRO (Vereniging van Nederlandse Toeleveranciers in de Olie- en Gasindustrie).

   

   

 • Brochure KOAG Sponsoring